Idéer til webshops

lav din egen hjemmeside med webshop ide til webshop

Hvis du går med en lille iværksætter drøm, hvorfor så ikke forsøge sig med opstart af webshop? En webshop er en super mulighed for at tjene en skilling som hobby. Hvis du ønsker at starte en webshop og tænker “hvad skal jeg sælge i min webshop”,  har jeg nedenfor samlet et par webshop idéer til din kommende hjemmeside.

________________

Sælg smykker

Smykker er et super godt sted at starte, hvis du vil lave din egen webshop. Der er oftest ikke de store omkostninger i forbindelse med køb af smykker online. Du kan selvfølgelig også forsøge at designe dine egne smykker hvis du synes det er spændende. Når du har valgt netop dine smykker skal du blot lave din egen hjemmeside og forsøge at skaffe kunder. Simpelt, ikke?

 

 

Sælg indretning

Det samme er gældende for indretning og herunder små “nips” ting. Søg internettet tyndt for små indretningsting som du kan bestille hjem til din nye hjemmeside. Du kan med fordel også designe dine egne indretnings-“nips” som du også sælger, det kan hurtigt skabe din nye levevej hvis du har et flot design. Der kan være en god fortjeneste at hente her.

 

 

Sælg tøj

Det er lidt mere krævende at sælge tøj via sin egen webshop. Dette skyldes at du selv skal finde en producent af dit tøj og finde på dit eget design. Men når det endeligt er gjort er fortjenesten oftest rigtig høj på tøj du selv designer og sælger. Du kan selvfølgelig også vælge at videresælge eftertragtet tøj fremfor at designe dit eget.

 

 

Salg af bøger

Har du en stor interesse for bøger, så kunne du starte din helt egen webshop af bøger. Hvis nu du også selv skriver bøger, så kan du med fordel sælge dem på hjemmesiden også – eller muligvis kun sælge dem via hjemmesiden. Kun din fantasi sætter grænser for hvilkene bøger du vil sælge.