Lav en udlejningsportal

udlejning udlejning ide

Ejer du noget som er så specielt at du ville kunne udleje det og dermed tjene penge? Så ville det være ideelt for dig at lave en udlejningsportal, hvor du kan udleje dine ting igennem. Udlejning kan være med til at give dig en passiv indkomst, som kan gøre dit liv en del nemmere med tiden. Jeg har som altid samlet nogle forslag til hvad denne specielle ting kunne være.

________________

Udlejning af værktøj

Måske er du indehaver af en helt masse værktøj og går sammetid med en lille iværksætter drøm. Så ville det være genialt for dig at udleje dit værktøj via din egen hjemmeside. Værktøj er er oftest en ting man bruger sjældent, og derfor vil mange hellere leje værktøjet for den enkelte dag i stedet for at købe det. Det kan spare forbrugeren for mange penge, men også give dig en rigtig god passiv indkomst.

Andre læser også: Idéer til din blog

 

Udlejning af maskiner

Udlejning af maskiner dækker rigtigt bredt, hvilket betyder du ikke bliver begrænset af dit valgte område. Du kan både udleje græslårmaskiner og playstations, her er det nærmest kun fantasien som sætter grænser. Maskiner kan oftest være rigtig dyre, og derfor er der helt sikkert et markede for udlejning af netop maskiner. Hvem vil ikke hellere betale et par hundrede kroner for at leje en nødvendig maskine, end at betale et par tusinde kroner for at købe den.

Læs om idéer til et socialt medie her

 

Udlejning af elektronik

En anden udlejningsportal du kunne oprette er elektronik i helhed. Elektronik er oftest en rigtig dyr gode at købe, og derfor kan der være penge i at udleje det i stedet. Du ville hurtigt kunne tjene din investering hjem, ved blot at have et par få kunder om ugen. Et eksempel på noget elektronik du ville kunne udleje er en Soundboks. Soundbokse er rigtig dyre at købe, men de er sammetid rigtig eftertragtet.