Nyt socialt medie

opret socialt medie nyt socialt medie

Sociale medier trender fortsat, og de store medier har flere millioner af brugere. Når man har en stor brugerbase, er der en masse muligheder for at lave reklame, og lave en stor indtjening på den måde. Hvor mange penge er der mon ikke vil være i at oprette et nyt sociale medie som går viralt?

________________

Chat-medie

Et socialt medie baseret på chat er helt sikkert en mulighed. Her ville du kunne tiltrække en masse brugere som ønsker at lære nye mennesker at kende igennem chats. Et godt eksempel på et socialt medie der kun er baseret på chat er WhatsApp. WhatsApp er et medie man bruger utroligt meget i udlandet for at chatte og ringe på tværs af landegrænser. Måske det ville være nemmest kun at starte med Danmark, men desto flere brugere du kan tiltrække igennem dit nye sociale medie, desto bedre.

 

Relateret: Få idéer til blogs

 

Billede-medie

Et billede medie der er værd at nævne er Instagram eller Pinterest. For at nytænke det lidt, kunne du f.eks. lave en hjemmeside med et bestemt fokus. Det kunne f.eks. være et socialt medie hvor brugere kun kunne dele billeder af deres mad. Du ville selvfølgelig også kunne lave en direkte kopi, men her ville det nok kræve en del at få brugere over på, da de to andre medier sidder tungt på tronen.

Andre læser også: Idéer til webshops

 

Debat-medie

En anden ting der ville være smart, ville være at oprette et nyt socialt medie med fokus på debat. Du kunne som indehaver af siden ligge tråde op hvor brugere debatterede under tråden, eller blot lade brugerne oprette de tråde som de ønsker. Dette vil skabe en masse trafik på siden. Når der er meget trafik på en hjemmeside, ville det alt andet lige tiltrække en masse andre igennem f.eks. Google. Et debat-medie vi nok alle kender til er Heste-nettet. Uanset hvad man nærmest søger på, på Google, kommer der foreslag op fra netop den side.