Gratis markedsføring

gratis markedsføring gratis markedsføring på nettet

 

Markedsføring er en vigtig del for at få gæster på din hjemmeside. Markedsføring af din nye hjemmeside er oftest en rigtig stor omkostning. Det behøver det dog ikke at være. Der findes en helt masse måder at lave gratis markedsføring på nettet af din hjemmeside. Ved at lave din markedsføring online ville du kunne nå netop dit ønskede publikum, og sammetid spare en del på den fysiske markedsføring – da den oftest er en stor omkostning, både tids -og pengemæssigt. Digital markedsføring kan altså blive din vej til succes.

 

SEO-optimering

SEO-optimering er optimalt for dig der gerne vil længere frem på Google, helt uden omkostninger. Du kan ved at optimere din hjemmeside udfra bestemte søgeord komme højt op på Googles resultater, så flere vil klikke sig ind på netop din hjemmeside. Det er alt sammen gratis markedsføring såfremt du har mod på at kaste dig ud i det. SEO-optimering er modsat til Google Ads gratis markedsføring, og sammetid er det super effektivt. Hvis du ligger på den første side på Google ville du uden tvivl få flere kliks end din konkurrent på tredje side.

 

Læs om hvordan du opretter en hjemmeside her

 

Sociale medier

En af nutidens største markedsføringsplatforme er sociale medier – og hvorfor skulle du ikke kunne tage del af det? Sociale medier byder dig på en masse forskellige former af helt gratis markedsføring. Du behøves nemlig ikke at betale dig fra markedsføringen, men blot oprette virksomhedssider til netop din webshop. Her er Facebook og Instagram essentielt. Opret en Facebook og/eller Instagram side for at promovere din hjemmeside igennem opslag eller storys. Få dine følgere til at deltage i dine tråde, så de automatisk deles bredere.

 

Andre læser også: Få idéer til din hjemmeside her

 

Opret en Youtube kanal

Okay.. Det her er en idé som splitter vandende, og som sammetid kan være utroligt nervepirrende at starte op. Via en Youtube kanal ville du kunne markedsføre din hjemmeside i form af små inspirrende video indslag.  Indslagene behøves ikke handle direkte om din hjemmeside eller dig – vær kreativ. Youtube er en rigtig stor platform hvor der stadigvæk er massere af potientale.