Blog idéer

blog ideer ide til blog

 

En blog er en rigtig god idé til en personlig hjemmeside. Her kan du for alvor sætte dit eget præg på din hjemmeside. Der er oftest meget få omkostninger forbundet med en blog. Det er sammetid super nemt at starte, hvilket selvfølgelig er et plus hvis det er din første hjemmeside.

________________

Opret blog om dig selv

Vi starter ud med den helt klassiske blog. Nemlig en blog om dig selv. Her kan du opdatere dine følgere på daglig basis om din hverdag. På den måde kan du dele dine tanker og historier til mange læsere.

 

Andre læser også: Idéer til webshops

 

Start en blog om din(e) sportsinteresse(r)

Et andet forslag ligetil er en blog om din sportsinteresse. Her kan du fortælle dine læsere om din(e) sportsinteresse(r) og muligvis få flere til at slå øjnene op for netop din sportsinteresse. Det kan være utroligt spændende at få et dybere kendskab til en helt ny sportsgren.

 

Læs om idéer til udlejning her

 

Lav blogindlæg om mad

Hvem kan ikke lide mad? Mad fylder en stor del af et liv, og hvor tit løber man ikke lige tør for idéer til sin aftensmad. Du kan med fordel udvikle dine egne opskrifter og dele dem med os andre. Det ville vi sætte pris på.

Du kan også lave en blog om madoplevelser i stedet. Så hvis du ikke er den store kok, men blot er en madelsker, så ville det være idéelt for dig at dele dine gode og dårlige madoplevelser i stedet. Så kan du også tjene noget af dine dyre oplevelser hjem.

Så hvis du er interesseret i mad generelt ville en madblog helt sikkert være din ting.

 

Blog om boligindretning

Indretning er også super spændende at følge med i. Går du meget op i indretning og design, så synes jeg at du skal give dine læsere mulighed for at følge med i din flotte indretning.